dental post
Dental Laser Clinic
22 Απριλίου 2015
dental check
10 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΘΟΡΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ
17 Αυγούστου 2015
Εμφάνιση όλων

Πρωτοποριακή θεραπεία ουλίτιδας με laser

Θεραπεία ουλίτιδας με χρήση laser

Πρωτοποριακή θεραπεία ουλίτιδας με laser μόνο με 50 ευρώ από 14 Σεπτεβρίου έως 25 Σεπτεβρίου 2015

Τι είναι όμως η θεραπεία με laser για την ουλίτιδα;

Η θεραπεία με λέιζερ για τις περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας των ούλων μπορεί να βοηθήσει στην αναγέννηση του άρρωστου ιστού που υπό κανονικές συνθήκες συγκρατεί τα δόντια, σύμφωνα με μια μελέτη μικρής κλίμακας.

Με τον καιρό τα οστά και ο συνδετικός ιστός που υποστηρίζουν τα δόντια μπορούν να φθαρούν και να προκαλέσουν την απώλεια των δοντιών. Οι οδοντίατροι συχνά θεραπεύουν την περιοδοντίτιδα με μια τεχνική που ονομάζεται απόξεση αποθέσεων αλάτων -πέτρας- και λείανση. Με την τεχνική αυτή τα βακτήρια που φιλοξενούν τερηδόνα αφαιρούνται από τα δόντια πάνω και κάτω από τα ούλα και από σκληρά σημεία στις ρίζες των προσβεβλημένων δοντιών. Σε μερικές περιπτώσεις, καταφεύγουν σε εγχείρηση, η οποία περιλαμβάνει ανασήκωμα των ούλων για την αφαίρεση της «πέτρας» και ράψιμο των ούλων στη θέση τους, ώστε ο ιστός να επαναπροσκολλάται σφιχτά στα δόντια.

Το αποτέλεσμα

Τα τελευταία χρόνια η εγχείρηση με λέιζερ έχει θεωρηθεί ως εναλλακτική λύση αντί της παραδοσιακής εγχείρησης. Το λέιζερ λειτουργεί αρχικά για το καθάρισμα του άρρωστου ιστού και τη θανάτωση των βακτηρίων μεταξύ των ούλων και των δοντιών. Η «πέτρα» αφαιρείται με τη βοήθεια συσκευής υπερήχων. Το λέιζερ χρησιμοποιείται και για την αφαίρεση των άρρωστων κύστεων αλλά και τη δημιουργία θρομβώσεων στο αίμα, η οποία βοηθάει στην προσκόλληση των ούλων στα δόντια.

Η ουλίτιδα

Είναι η νόσος, η οποία προκαλείται από χρόνια συγκέντρωση μικροβίων γύρω από τα δόντια, με αποτέλεσμα αιμορραγία και διόγκωση(πρήξιμο) των ούλων, σχηματισμό τρυγίας(πέτρας) σε συνδυασμό πολλές φορές με στοματική κακοσμία, και που οφείλεται, συνήθως, σε παραμελημένη στοματική υγιεινή (βούρτσισμα).

Η θεραπευτική αντιμετώπιση συνίσταται στην απομάκρυνση της τρυγίας (πέτρας), που έχει συσσωρευθεί πάνω στα δόντια, από τον οδοντίατρο σε συνδυασμό με την υιοθέτηση κανόνων καθημερινής και σχολαστικής, στοματικής υγιεινής (βούρτσισμα, μεσοδόντιο βουρτσάκι, οδοντικό νήμα) από πλευράς του πάσχοντος.

Συνιστάται άμεση θεραπεία με laser

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας εδώ

Για να κλείσετε ραντεβού Online πατήστε εδώ

H καλέστε στο +30 26610 49321 και 694 2051828 και κλείστε άμεσα θέση.

** Λόγο του περιορισμένου χρονικού διαστήματος της προσφοράς μας , θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας

 

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία χρήσης